Scroll to top

Het plannen van een thuis zonne-energie elektriciteit


Lucille - juni 19, 2020 - 0 comments

Het plannen van een thuis zonne-energie elektriciteit

Er zijn een aantal stappen die u moet volgen wanneer u van plan bent om uw huis van stroom te voorzien met zonne-energie. Na het kiezen van de optie die voor u het beste is om zonne-energie te gebruiken (zie stap 3), volgt u de stappen die daarna voor u van toepassing zijn. Uw zonne-energie-installateur en lokale nutsbedrijf kan meer informatie geven over de exacte stappen die u moet nemen om uw huis van stroom te voorzien met zonne-energie.

Onderzoek de energiezuinigheid van uw woning

Voordat u begint met het proces om uw huis te voorzien van zonne-energie, moeten huiseigenaren hun energiegebruik onderzoeken en nadenken over mogelijke efficiëntieverbeteringen. Huiseigenaren moeten zich goed bewust zijn van hun totale elektriciteitsverbruik, en nadenken over goedkope en eenvoudig te implementeren efficiëntiemaatregelen alvorens te kiezen voor zonne-energie.
Meer informatie over zonnenpanelen en elektriciteit op https://www.elektricien-jk.be/

Verkennen van de volgende middelen om uw elektriciteitsverbruik te verminderen:
elektriciteit en zonnepanelen

  • Energie-audits voor woningen: Een energie-audit voor thuis kan u helpen te begrijpen waar uw huis energie verliest en welke stappen u moet nemen om de efficiëntie van uw huis te verbeteren.
  • Apparaten en elektronica: Gebruik uw apparaten en elektronica efficiënter, of overweeg om te investeren in zeer efficiënte producten.
  • Verlichting: Schakel over op energiezuinige verlichting, zoals LED-lampen.
  • Verwarming en koeling: Als u elektriciteit gebruikt om uw huis te verwarmen en te koelen, heeft uw behoefte aan verwarming en koeling een aanzienlijke invloed op de hoeveelheid zonne-energie die u nodig heeft. Door uw huis te verweren en efficiënt te verwarmen en te koelen zal de hoeveelheid elektriciteit die u nodig heeft om met zonne-energie te produceren verminderen.

Beoordeel uw zonne-energiepotentieel

Voordat u beslist wat de beste manier is om thuis zonne-energie te gebruiken, beoordeelt u de potentiële zonne-energie die op uw adres kan worden geproduceerd. Omdat PV-technologieën gebruik maken van zowel direct als verspreid zonlicht om elektriciteit te creëren, is de zonne-energiebron in de Verenigde Staten ruimschoots voldoende voor thuiszonne-energiesystemen.

De hoeveelheid stroom die door een zonne-energiesysteem op een bepaalde locatie wordt opgewekt, is echter afhankelijk van hoeveel van de energie van de zon er wordt opgewekt, en van de grootte van het systeem zelf.

Verschillende mapping services en tools zijn beschikbaar om u te helpen bepalen van uw huis zonne-energie potentieel. Sommige van de diensten bieden ook informatie over de geschatte systeemgrootte, potentiële kosten en besparingen, en lokale aannemers.

Deze tools zijn een uitstekend uitgangspunt en kunnen u helpen bepalen of uw huis geschikt is voor zonne-energie, en zo niet, de beste weg vooruit voor nog steeds profiteren van zonne-energie. Hoewel deze tools nuttig zijn, zijn ze niet verantwoordelijk voor alle variabelen die moeten worden overwogen voor uw specifieke systeem. Voor dat, moet u direct werken met een zonne-installateur die een nauwkeurige beoordeling van uw zonne-energie potentieel, alsmede gedetailleerde aanbevelingen, schattingen en apparatuur expertise te bieden.

Overweeg het volgende:

  • Nabijgelegen schaduwbomen. Aannemers zullen ook helpen bij het evalueren van schaduw, maar ook rekening houden met uw eigen of de bomen van uw buren die nog steeds groeien en uw systeem in de toekomst in de schaduw zouden kunnen stellen.
  • De leeftijd van uw dak en hoe lang totdat het moet worden vervangen. Als u verwacht een nieuw dak nodig te hebben binnen de komende jaren, kunt u overwegen om die verbetering te maken voor de installatie van zonne-energie.
  • Buurt- of huiseigenaarsvereniging (HOA) beperkingen of goedkeuringseisen. Sommige staten hebben nu “zonne-rechten bepalingen” die het vermogen van HOA’s beperken om zonne-installaties te beperken of de toegang tot zonne-energie te beperken. Deze bepalingen verschillen van staat tot staat en van gemeente tot gemeente; controleer uw eigen HOA-convenanten en staatswetten.

Beoordeel uw opties voor het gebruik van zonne-energie

Het aanschaffen en installeren van een systeem dat u volledig in eigendom heeft en onderhoudt is niet langer de enige optie als u op zonne-energie wilt gaan werken. Zelfs als u uw huis huurt of geen daksysteem wilt kopen, zijn er veel programma’s die u in staat stellen om nog steeds te profiteren van zonne-energie.

Hieronder vindt u enkele van de opties die beschikbaar zijn voor het gebruik van zonne-energie thuis; controleer met de lokale installateurs en uw nutsbedrijf voor de programma’s die beschikbaar zijn in uw omgeving.

Schat uw behoeften aan zonne-energie in

Om uw aannemer te helpen om aanbevelingen te doen voor het type en de grootte van uw systeem, verzamelt u informatie over uw huis en het elektriciteitsverbruik.

Controleer de elektriciteitsrekeningen om de jaarlijkse elektriciteitsbehoeften te bepalen. Uw verbruik wordt weergegeven in kilowattuur (kWh). Controleer elke maand van het jaar; in sommige maanden kunt u meer elektriciteit verbruiken dan in andere (bijvoorbeeld als u de airconditioner in de zomer laat draaien). Sommige nutsbedrijven bieden hulpmiddelen die kunnen helpen bij deze beoordeling.
Overweeg eventuele geplande wijzigingen. Als u een elektrisch voertuig gaat kopen of een toevoeging aan uw huis plant, kan uw elektriciteitsbehoefte toenemen. Als u belangrijke wijzigingen blijft aanbrengen om de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren, kan het zijn dat u minder elektriciteit nodig hebt dan u in het verleden hebt gebruikt.

Verkrijg biedingen en locatie-evaluaties van zonne-installaties

Wanneer u onderzoek doet naar installateurs, zorg er dan voor dat u gekwalificeerde en verzekerde professionals vindt met de juiste certificering – de standaard certificering voor de zonne-industrie is van de North American Board of Certified Energy Practitioners. U kunt ook vragen vrienden en familieleden die onlangs zijn gegaan zonne-energie voor referenties en controleer online middelen voor beoordelingen. Voordat u verplichtingen aangaat, vraagt u om een bewijs van licentie voordat u met een installateur gaat werken.

Er zijn ook online tools die u kunnen helpen bij het vinden en vergelijken van zonne-installateurs. Verkrijg ten minste drie biedingen voor de installatie van het PV-systeem en zorg ervoor dat de biedingen gebaseerd zijn op dezelfde kenmerken en metrieken om vergelijking mogelijk te maken.

Related posts

Post a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden.