Scroll to top

Ideeën voor het ontwerpen van een huis met een zonnepaneel


Lucille - december 21, 2019 - 0 comments

Hoewel veel van hen op zonnepanelen rekenen voor een verscheidenheid van onze behoeften, kan het feit dat we er niet echt van houden gewoon niet worden weggenomen! De meeste mensen vinden deze panelen oogzweren, die de algehele architectuur van hun anders onberispelijke huizen verpesten. Maar in plaats van volledig af te zien van de optie, kunt u op zoek gaan naar manieren om deze zonnepanelen moeiteloos in de architectuur van uw huis te naaien – want ja, we kennen allemaal de voordelen van deze panelen! Dus hier zijn een paar ideeën die u zouden helpen deze panelen te integreren zonder de algehele uitstraling van uw huis te verpesten:

Gemonteerde panelen

De beste manier om die opgetrokken panelen te ontwijken, is ze op uw dak te monteren! Ze zijn zelfs niet zichtbaar tenzij en totdat iemand er heel zorgvuldig doorheen kijkt. En als u ze wilt camoufleren, kunt u er zelfs voor zorgen dat de kleurencombinatie van uw huis bij de zonnepanelen past! Er zijn vier soorten fotovoltaïsche zonnepanelen – u kunt kiezen wat u maar wilt en het opnemen in het plan van uw huis zonder de panelen te opvallend voor het oog te maken. Al deze panelen variëren in prijs en ook in stroomopwekking, zodat u vrij bent om te kiezen wat bij u past.

Gemonteerde panelenFotovoltaïsche leien

De fotovoltaïsche leien zijn de beste alternatieven om te gebruiken wanneer u zonnepanelen op uw bestaande dak wilt installeren. Deze passen goed bij bestaande daken, en het beste deel ervan is dat ze er bijna hetzelfde uitzien als natuurlijke leisteen! Perfect voor het uiterlijk van uw huis en een geweldige oplossing voor uw behoeften!

Solar gordelroos

Hoe zit het met het bouwen van uw dak met zonnedakspanen in plaats van asfaltshingles of ander materiaal om uw dak op te bouwen? Je krijgt niet alleen de voordelen van zonnepanelen, maar je hebt ook een mooi glanzend dak! Een nadeel van deze panelen is dat ze niet echt efficiënt zijn als de gemonteerde panelen – maar iets is altijd beter dan niets! Dus je kunt doorgaan met deze gordelroos als je je huis paneelvrij wilt ontwerpen.

Solar gordelroosZonnekappen

Deze zijn niet voor uw volwaardig dak, maar ze zijn het beste voor terrassen en andere open ruimtes die u met een dak wilt afdekken. Bouw een metalen of houten frame en plaats uw panelen erop! Een eenvoudige oplossing voor een geweldige uitstraling en om aan uw energiebehoeften te voldoen!

Related posts

Post a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden.